onsdag 18 april 2012

Elementfärg luktar inte gott, framför allt inte när huvudvärken hackar inuti huvudet. Målaren har varit här nu och fixat ett lager på fönster och element. Taket ska bli målat i morgon och då tänker han färdigstryka fönstret också. Det blir lite mer målarjobb också men det kan han inte göra ännu. Snickaren måste bli klar först.
Trots färglukten har jag faktiskt lite mindre ont i huvudet nu. Det är så oerhört skönt att det har släppt lite, jag känner mig genast mycket piggare. Men inte tillräckligt pigg för att gå till mina körkompisar. Vila är nog melodin för mig i kväll.

Min huvudvärk har inte velat ge med sig de här senaste dagarna. Migränvärken har försvunnit men jag har fortfarande haft jätteont i huvudet. Den har dessutom blivit värre och värre. Det har gjort ont i pannan, bakom örat, under ögat, bakom ögat. Ja lite överallt men bara på vänster sida, precis den sida som är min vanliga migränsida också.
I dag vid lunch talade mina arbetskamrater om att jag var svullen runt ögat och kinden. Dessutom var mitt öga rött. Då bestämde jag mig för att vara duktig och ringde vårdcentralen. Nu sitter jag här hemma med penicillin mot bihåleinflammation. Det var dessutom rött i örat så jag har nog en begynnande öroninflammation också.

Märkligt, dels kom det på en gång, dels har jag inte känt mig förkyld alls. Men jag har haft problem med bihålorna förut utan att veta om det så jag borde inte vara förvånad.

Skoldagen var bra i alla fall. Vi hann med att göra tre nationella prov i matten med treorna idag. Nu är det lika många individuella prov kvar, plus ett spel. Sen är det sammanställningen som ska göras. I morgon ska vi gå igenom lite andra saker på matten sen hoppas jag att vi kan få tid för nåt prov på fredag också.

I kväll har jag kör egentligen men jag vet inte om jag orkar gå, just nu gör huvudvärken att jag bara vill borra ner huvudet i kudden och sova så jag slipper känna att det gör ont.