söndag 5 maj 2019

Veckan som gick har varit en konstig vecka. Först blev det måndag, sen fredag, söndag, måndag och fredag igen. Veckan har startat om hur många gånger som helst och jag har bitvis känt mig totalt dagvill. Nu har i alla fall helgen varit som vanligt, med en lördag och en söndag. En himla tur.

Jag har också varit som vanligt den här helgen, lite lagom mitt emellan flitig alltså. Min flit visade sig genom att jag tvättade och tog reda på en hel del tvätt igår. Idag tog jag en promenad med återvinning, pantade flaskor och tog en tur till graven där scillan började titta upp genom granriset. Det var hög tid att låta blommorna komma fram, någon vecka till så kommer där att vara helt blått nu när granriset är bortplockat.

Helgen började toppenbra i alla fall, i fredags kom goda vänner och hjälpte mig att plocka fram poolen, nu är den varm och redo att tas i bruk igen. Ser fram emot det första bubbeltillfället.

Jag måste erkänna att jag känner mig rätt nöjd med de senaste veckorna. Poolen på plats, altanen fixad, växthuset städat och stora rabatten på framsidan har fått en första stor rensning på ogräs. Nu är det bara att fortsätta fixa ute i trädgården lite vartefter. Buskar ska klippas (visserligen lite sent men...) hallonris ska rensas ur och förr än jag önskar kommer det att vara dags att börja klippa gräset igen. Men vad gör väl det....då är sommaren här och den gillar jag, mycket!

Scillan tittar upp genom granriset. 

Får detta någon vecka till på sig kommer det att vara lysande blått.