söndag 1 september 2019

Första september...den första höstmånaden är här om än vädret fortfarande är somrigt. Shorts och klänning fungerar alldeles utmärkt och det hoppas jag att det får göra ett tag till. Benen tycker att det är lite jobbigt att bli instängda i byxor nämligen.

Förut, innan jag fick barn, var den första september ett speciellt datum. Fram till dess använde jag aldrig långbyxor, hur kallt det än var under somrarna. Men då när september gjorde sitt intåg var det okej att använda byxor med långa ben igen. Första juni var det datum då de bannlystes och åkte in i garderoben...Numera är jag inte så precis, nu tar jag helt enkelt på mig det som känns skönast för stunden.

Frågan är om de kläder jag hängt fram kommer att kännas skönast för stunden när de ska åka på klockan fyra imorgon bitti, då måndagen bjuder på en tidig start. Helst kommer jag nog att vilja dra på min jedibadrock utanpå pyjamasen. Klockan fyra på morgonen är det nog det som känns skönast för stunden. Fast jag misstänker att jag skulle få många konstiga blickar....

En skämtsam bild med budskap!