lördag 19 februari 2011

God middag

Nu sitter vi och äter god middag! Crostini till förrätt,  parmesankyckling till huvudrätt. Mums. Vi firar vietnamesiskt nyår men i efterskott! Mitt knä blir svullet emellanåt men ändå rätt okej. Jag intalar mig själv att det är som det ska vara att det blir tjockt då och då. Jag har i alla fall tränat klart för idag, det blir mer i morgon!

Smärtsamt

Nu är jag igång igen med träningen. Det är så ont och ömt på vissa punkter i mitt knä. Ingen molvärk utan mer akut smärta, framförallt när jag tränar att böja, för att inte tala om hur det känns när jag sen försöker gå. Usch det känns som om jag bara klagar och det gör jag ju faktiskt....Men jag behöver få klaga och gnälla, gör jag det skriftligt slipper ju människor omkring höra det hela tiden, det är ju ett eget val att läsa mitt gnäll. Det blir lite som en ventil som släpper ut både smärta och gnäll. Då mår jag bättre och blir gladare. Så var deppandet över för den här gången!
Killarna har vaknat och ätit frukost och är mitt uppe i nåt spel. Få se vad mer de tänker hitta på idag. Senare idag får vi Härnösandsbesök. Sonen ska få sällskap till slalombacken i Solberg i eftermiddag eller i morgon. Sen blir det parmesankyckling till middag. Vi ska fira vietnamesiskt nyår i efterskott!

Kallt

Det är kallt ute på morgonen idag. -29 grader, när jag tittade nyss. Burr! Men det blir säkert bättre under dagen. Har efter mycket möda och besvär lyckats sätta igång kaffet, knuffat ut soppåsen som stank, så nu skulle det sitta fint med tidning och kaffekopp. Törs inte riktigt gå ut och hämta den ännu, är lite väl ostadig. Mugg med kaffe kan jag inte heller bära då jag inte kan gå utan kryckor ännu...ett dilemma. Men jag hör att räddningen kommer nu ute på bron. Underbara mamma!
Igår var jag väldigt svullen i mitt knä, det var inte så skönt. Förmodligen blev det lite för mycket av det goda. Få se hur det går idag.