söndag 9 oktober 2011

Knappt jag tror att det är sant...

Det var en speciell känsla att låsa dörren till Olympiavägen ikväll...det är tömt på grejer...dessutom är det utstädat!!!!!!
Jag fick hjälp av fyra helt underbara vänner från klockan tolv idag....Jag började klockan elva, sen kom de första hjälpredorna vid tolv och halv två kom de två sista...Halv sju kunde jag låsa dörren om ett såpadoftande hus!
Det är så skrubbat och rent från golv till tak, med nyputsade fönster, rena fina klisterremsor. Alla rum skurade som aldrig förr..

Växthuset har fått vinterstöttan, garaget är sopat och tömt sånär som på mopeden som står kvar.
Den måste jag ha hjälp att ta hem hit. Mitt knä klarar inte av att cykla igång den. Min vanliga cykel ska också få komma hit hem. Men sen...sen är det helt klart.

Det är så skönt att ha alla grejor samlade på ett ställe även om det är kaos i de flesta rum...men kaoset är samlat på en adress och det är toppen!

Nu ska jag sätta mig i bastun ett tag. Det värker i hela kroppen, helgen har varit intensiv!
Tänk bara, flyttat och utstädat på två dar....som mina vänner sa...tur du får fara på jobbet och vila upp dig i morgon....

Jag känner i alla fall en oerhört stor tacksamhet till ALLA som hjälpt mig med både det ena och andra under resans gång!! Utan all den fina hjälp jag fått hade det aldrig gått!!