måndag 27 juni 2011

Färdigpackat

Sådärja, nu är sonens och min väska packad. Plus en väska som vi ska lämna i Dalarna. Jag har gjort i ordning en övernattningsväska på dit- och hemresan så att vi inte behöver gräva i resväskorna. Kläder, skor, mediciner, presenter, pass, pengar, biljett ( elektronisk). Matsäcksväska till resan i morgon är förberedd. Ja, jag tror att det är allt...men det känns som om jag har glömt något....nu vet jag - klippa gräset - men det behöver jag ju inte! Tjoho!!
Mitt knä är svullet och tålederna värker. Nu ska jag vila resten av kvällen.
Tvätten undanplockad, bilen städad in- och utvändigt, middagen i magen. Grillat på allt möjligt som fanns i kylen. Så nu finns ingen ursäkt till att inte börja packa....börjar snart.....

Förberedelsedag

Nu har jag hängt ut den tvätt som fortfarande var lite fuktig. Det är ju strålande väder idag så om några timmar är det torrt. Jag har en liten egenhet och det är att jag inte kan packa om inte alla kläder hänger rena i sina garderober. Jag har svårt att packa i förväg och göra listor och betämma vad jag vill ha med mig, därför måsta allt som jag eventuellt skulle vilja ha vara rent. Trots att det bara är en bråkdel av alla kläder som får följa på semester. Jag beundrar de som flera veckor i förväg börjar lägga ut högar på det de ska ha med sig. Jag kan inte det, det går bara inte, saknar säkert nån gen eller nåt. Tro mig jag har försökt....Så ikväll nån gång kan jag packa. Som vanligt i sista stund. En annan fördel med att packa sent är att alla de där extra kläderna som kan hamna i väskan när man packar i god tid inte hamnar där utan blir kvar hemma.  Idag ska jag se till att vi har duschgrejor och mediciner i alla fall. Sen ska jag gå och köpa, bridgecandy...måste vara bridge-blanding eller? Och allkrydda med citrussmak...finns det?