söndag 16 augusti 2020

Ännu en söndag kväll när jag summerar en vecka som precis som vanligt gick rysligt snabbt. Det är verkligen en regel snarare än undantag, jag hinner inte bli uttråkad, det är något som är säkert. Tjuvstartade helgen med ett mysigt besök på torsdag kväll, en god vän sen gymnasietiden var i Övik på besök och tog svängen förbi Bredbyn. Så fantastiskt roligt. 

Sen var det jobb som vanligt under fredagen innan jag gjorde helg. Vädret har verkligen inbjudit till att vara utomhus och det har jag varit. Det blev många promenader, både själv och med sällskap. Kräftor med mor, fika på altanen med en god vän och liggandes i hängmattan med en bok. Igår kväll gick jag på konsert med Kiss, i Las Vegas. Enda smolket i en bägaren var att de inte kom in och körde lite extra fastän jag ropade "one more time" flera gånger....

Idag hade jag tur som ett litet troll. Det kom två blåbärsänglar med en stor hink bär. Fick hjälp av mamma med rensning och nu har vi båda fina, goda blåbär i våra frysar. Vilken skatt! 

Just nu laddar jag för en ny arbetsvecka, men snart ligger jag nog här igen och summerar en ny vecka som gått....fast först har jag flera roliga arbetsuppgifter att ta tag i.