fredag 19 april 2019

Den här påskhelgen började på bästa tänkbara sätt. Efter att jag plockat undan jobbet igår gick jag en promenad i det härliga vädret. Så underbart att det gav mig energi att genomföra den årliga såpningen av altanen. Den behandlades med rikligt med såpa som fick torka in i träet under natten.

När jag sedan bestämt mig för att slappa ihop i soffan ringde grannen och bad mig komma över. Där eldades det i grillringen och måddes gott. Ingen dum idé alls, så mycket trevligare än min urprungliga plan.

I dag är det långfredag, får se hur lång den blir. Jag tog i alla fall en lång promenad i morse. Nu har jag nyss flyttat ut alla altanmöbler och annat på mitt nysåpade trallgolv. Våren och sommaren kan komma. Det som saknas är badet...men det kommer det med så småningom.

Inuti växthuset blev det dock inte städat idag, för att göra det krävs att solen skiner....annars går det inte....det hör liksom till....så jag planerar att låta solen skina imorgon. Det är min plan.

Planen för resten av den här dagen är faktiskt att slappa ihop i soffan, läsa lite, se några serier, kanske nån film och äta godis. Det är ju trots allt påsk och påskharen har lämnat ett ägg fullt med mumsiga onyttiga gobitar. Tack för det!!






Jag lämnade en lagom stor plats för mitt bad!