lördag 1 juni 2013

Åh vilken underbar kväll jag fick igår. Jag träffade jättemånga som jag inte sett på många år! Några som jag letat efter är nu återfunna!  Fantastiska minnen, glada skratt, en och annan tår då livet inte alltid behandlar alla så väl. Det blev helt enkelt den bästa av kvällar med goda, goda vänner!!

Tyvärr saknades några av de viktiga byggstenar som arbetade där samtidigt som mig. Som tur är har jag redan kontakt med de flesta av dem...alla utom en. Där får detektivarbetet fortsätta!

Under natten har jag sen agerat getingdödare. Rummet vi sov i var väldigt varmt så att ha fönstret öppet var en nödvändighet. Det var ju bara det här med getingarna då...vaknade av ett väldigt surrande och upptäckte nåt svart på benet. Jag trodde det var en fluga och viftade bort den. Efter en stund upptäckte jag att det var en geting...resten av natten ägnades åt att slå ihjäl getingar. Det känns som att varje gång jag lyckats somna om kom en ny....efter den femte eller om det var den sjätte gav jag upp och stängde fönstret....
Nu är det morgon, fönstret är öppet igen och inte en geting så långt ögat eller örat når. Säkert bara för att jag ska kliva upp snart.