söndag 20 augusti 2023

Vilken ljuvlig helg det är. Solen skiner, inte alltför blåsigt och inget regn. I alla fall inte hos mig. Än. Söndagen har passerat förbi förmiddagen och mitt på dagen. Nu är det eftermiddag och nedtrappning av helgen och uppladdning inför en ny arbetsvecka tar sin början. Men än är det ett antal timmar kvar att njuta av helgledigheten. 

Idag har jag lagat och förberett ett recept till ett höstnummer av Anundsjö aktuellt. Det känns bra att vara ute någon vecka innan deadline. Faktum är att jag förvånar mig själv. För det mesta brukar jag, i bästa fall, komma på att jag måste fixa recept dagen innan deadline men oftast kommer jag på det samma dag. Det inte helt lyckat alla gånger. Bäst av allt, det blev ett gäng matlådor till veckan som kommer och till frysen.

Den här helgen har amöban i tvättstugan vunnit på walk over....jag har helt enkelt inte låtsas se den...fungerar perfekt att blunda när tvätthögen passeras. Inga problem alls och jag är en god förlorare, amöban måste ju få vinna någon gång. 

Nu ska jag fixa till köttfärsbiffar av ett paket som plockats upp ur frysen i förmiddags, sen tror jag att bubbelpoolen ska få göra rätt för sig. Känns lockande och perfekt som uppladdning inför veckan som kommer. Japp, det är planen!

Fina kvällar att njuta av under helgen!