tisdag 6 mars 2012

Dagen har varit bra med träning på sjukgymnastiken, snickarbesök och lite paketinslagning. Även om det inte blir så mycket i dem så kan det ju vara kul att få öppna några presenter på 13-årsdagen i alla fall.
Lite skidskytte hann jag också med, det var inte så väldigt jobbigt där jag satt i soffan. Som ett resultat av att dagen både inneburit vila och aktivitet värker inte mitt knä särskilt mycket ikväll.
Det som däremot fått jobba hårt idag är tvättmaskinen och tumlaren, de har gått för högtryck andra dagen i rad.
Nu ligger de uppradade åt alla håll och kanter, mattproverna! Såhär i kvällsmörkret har jag några favoriter, få se i morgon vad jag tycker om dem i dagsljus.....Bilderna visar ju inte direkt så mycket men mattbitarna är mer nyansrika än de verkar.



Det verkar vara något med lov som gör att jag har svårt att sova på morgonen...om en stund ska jag i alla fall ringa sjukgymnastiken och se om jag har bättre lycka idag. Jag tror att det kommer att finnas personal på plats, så jag kan boka tid för att träna. Sen ska jag ägna mig åt att titta på den vitvaruoffert som dök upp i min  mailbox igår kväll. Där gick det undan, kollade som hastigast innan jag la mig och det såg riktigt bra ut...det var dessutom från det ställe jag fick de bästa vibbarna. Sannolikheten att jag väljer dem ökade avsevärt  bara genom att de ansträngde sig så snabbt. Eftersom jag dessutom handlat av dem tidigare vet jag att de är bra att ha att göra med. Men vi får se, jag ska sätta mig in i offerten först.