torsdag 13 januari 2011

En härlig dag!

Åh, vilken härlig dag det varit! Jag har fått kontakt med vänner i bl.a Guatemala och Egypten via fb idag! Vilken underbar känsla, jag förflyttas tillbaka till 1992. Superkul, sen tog jag en promenad ute till ambulansstationen och hem igen. Härligt med frisk luft:)) På kvällen fick jag trevligt besök.  Trevligt småsurr och god glass blev det!!

Åt rätt håll

Nu har min sjukgymanst varit här och visat/ kollat så jag gör rätt övningar för min nacke, som jag har haft ont i sen olyckan. Jag var på rätt väg men hade glömt ett moment. Men nu ska jag väl få ordning på nacken också. Dessutom känns det hoppfullt inför rehabiliteringen. Jag fick ju inte upp full rörlighet efter förra olyckan men han sa att eftersom jag genom den här olyckan bröt upp knät helt så kan det bli så att om jag slipper ärrvävnad där knäet böjer så kanske jag kan få tillbaka mer rörlighet den här gången. Det tänker jag ta fasta på!! Jag lyssnar hellre på den som säger så än att det kanske blir sämre än förra gången.

Tvätt

Linkade ner i källaren och tittade på tvätthögarna...insåg raskt att det behövdes en insats så nu surrar första maskinen. Hängandet kan bli ett problem men mamma lovade att komma och hjälpa mig så då fixar det sig också. Nu ser i alla fall huset ut som vanligt, tomtarna har gått och lagt sig till nästa år och elljusstakarna har bytts ut till vanliga lampor.
Nästa projekt idag bli att ta sig till övervåningen och betala lite räkningar.