lördag 20 augusti 2011

Pizza till middag

Kväll och vi har ätit pizza från byns nya pizzeria. Det smakade bra, vi blev mätta och nöjda. Några bitar blev kvar, kanske frukost i morgon...Nu har jag lyckats sortera ut lite böcker från bokhyllan igen, 180 cm närmare bestämt, lite drygt....en bekant till mamma ska få dem. Två kassar med kläder och skridskor som ska till Gottne är också packade. Men de har jag kört till mamma, vi har en liten samling där som ska skänkas bort.
Nu har jag gjort lappar och satt upp ute på byn för att försöka sälja lite saker som vi inte har användning för längre. Airhockeyspel, tripp trappstol och en snickarbänk. Dessutom har mamma ett värdeskåp hon ska sälja. Jag ska också göra en lapp till jujutsun, vi har en dräkt storlek 150 som sonen växt ur. Det brukar vara läge när terminen startar och nybörjarna behöver dräkter.

Lunch


En ledig dag

Lördagmorgon med en kaffekopp i soffan. Jag känner mig trött och slut så idag blir det nog mest vila. Skulle behöva börja gå igenom förråd för att sortera vad som ska kastas, skänkas och sparas inför flytten. Men jag tror att mitt knä mår bättre av ett lugnare tempo. Jag har i alla fall lite pyssel att göra vid datorn, det blir en av aktiviteterna. Tvätthögarna i källaren är också prioriterade.