torsdag 16 maj 2013

Hemma efter en lång, intensiv, rolig men en aning småstressig dag. Jobb med mina underbara eleverna som vanligt först. Därefter givande pedagogiska diskussioner. Snabbt hem för att få ihop logistiken runt sonens packning innan vi åkte till stan. Där jag skulle äta en god middag tillsammans med kören medan sonen var på tränarmöte. 

En aning sent kom vi iväg och att vi blev sena var mitt fel......jag skulle packa matsäcksväskan åt honom medan han packade det andra och hade kylskåpsdörren öppen. Samtidigt öppnade jag frysdelen för att ta fram en vattenflaska som varit på snabbkylning.

Det var inte så smart...det bar sig inte bättre än att jag slog huvudet i nedersta hyllan på dörren....med påföljden att hyllan ramlade ner. Så även två stora flaskor soja, en flaska olja, ketchup och sweet chilisås...största glasflaskan. Konsekvensen av det blev en rejäl bula i huvudet, en väldigt ond stortå där en av flaskorna träffade och massor av soja på golvet.  Det positiva i hela kråksången var väl att oljeflaskan inte sprack....eller att tån inte gick sönder på riktigt utan bara fick en rejäl blödning. 

Belöningen kom när vi anlände till stan, en god och trevlig middag i lugn och ro på restaurang med körkollegorna. Lagom till att vi bytte ställe för att äta efterrätt var sonens möte färdigt så jag skjutsade honom till hans nattlogi. Därför blev det ingen efterrätt för mig men jag var så mätt så det gjorde ingenting...däremot hade det varit trevligt att sitta och prata ett tag till!


Äntligen har jag bestämt vilken kulör det ska bli på huset. Hämtade upp de första färgpytsarna som  personalen på Flugger blandat till och ställt ut åt mig eftersom de hunnit stänga när vi kom till stan.
Hämtade två böcker när jag jobbade på bibblan idag.....det är precis vad jag behöver i helgen.....
slappa och läsa....när jag inte målar eller gör nåt annat förstås....