måndag 17 september 2012

Plötsligt är klockan snart tio och det är dags att varva ner. Veckan startade toppenbra men nog kunde det väl låta bli att regna....helgvädret hade gärna fått fortsätta tycker jag. Planering av flera arbetsområden som gäller hösten blev min eftermiddags-sysselsättning. Jag tog också kontakt med majoriteten av klassens föräldrar för att boka in samtalstider. Nästa vecka kör vi igång med samtalen. 

Eftersom jag hade förberett en köttgryta till middag gick det snabbt att fixa maten innan vi packade in oss i bilen och drog mot stan. Träning både för mig och sonen, det kändes trögt att komma igång men till slut var träningspasset över för den här gången. Det gick hyfsat att cykla idag, det värkte inte som värst mycket i knäet. Det är positivt. 

Sonen har ont i svanskotan efter att ha drattat illa på träningen idag, dessutom har han fått en rejäl brännblåsa av att ha dragit foten på mattan i en lek. Nu har vi smort med lite olika saker på skadeställena, förhoppningsvis känns det bättre för honom i morgon. Annars får han problem på gympan....ömma svanskotor brukar göra det svårt att springa....