söndag 8 december 2019

Tänk att vi redan är framme vid andra advent. Hittills har adventstiden varit fin, om än bitvis väldigt intensiv, men det är ju så det brukar vara. Förutom för ett år sedan....när jag och sonen njöt av sol och värme i Florida, då handlade intensiteten mest om att uppleva så mycket som möjligt på det mest avslappnade sättet. 

I år däremot njuter jag här hemma, då får det vara hur intensivt det vill. Jag hittar stunder till avkoppling så ofta jag kan. Där är jag faktiskt en naturbegåvning.

Helgen började på absolut bästa sätt. Det var dags för det årliga glöggminglet och tillsammans med goda vänner och arbetskamrater fick vi en skön stund tillsammans. God också, i alla fall om jag får säga det själv. Och det får jag ju, mycket smått och gott fanns på mitt buffébord. Allt gick inte åt så lördagen gick i resternas tecken. Lyxlördag med en massa godsaker utan särskilt stor ansträngning. 

Idag är det skidor på teven, promenad i minusgrader, en match mot tvättamöban och lite annat småfix. Perfekt uppladdning inför ännu en arbetsvecka. 



Det söta hörnet på buffébordet i fredags.