söndag 11 mars 2018

Detta blev en härlig söndag, god frukost och sen en njutbar promenad i solskenet. Häromdagen gick jag skoterspåret mot Anundsjösjön tillsammans med en god vän. Då var spåret mjukt och varje steg kändes som det dubbla minst. Det var tungt och slitigt men härligt och väl hemma var det väldigt trötta ben, men skönt trötta ben. Ben som för första gången på flera år reagerade med träningsvärk. Underbara känsla.

Planen idag var att gå en vanlig byrunda men precis innan jag skulle gå såg jag hur en skoter sladdade skoterspåren nedanför huset. Lusten att bygga på träningsvärken i benen tog då överhand så i nysladdat spår njöt jag av det härliga vintervädret. Eftersom jag kan gå rätt snabbt nu tränas ju dessutom konditionen. Bara en sån sak, att bli svettig av att promenera!

Om man ska lita på meteorologerna gjorde jag rätt i att ta en långpromenad idag, tydligen ska det komma mer snö redan imorgon...jag funderar som bäst på vad jag skulle kunna göra för att jinxa vintern så den släpper sitt grepp. För även om jag njöt av vintervädret idag njuter jag mycket, mycket mer av vår och sommar. Därför mottages idéer tacksamt.  

Söndagsfrukost. 
Söndagspromenad.