söndag 31 mars 2019

Idag blev promenaden inte fullt lika njutbar som den var igår. I motvind med isande kyla trampade jag iväg med solen i ryggen. Jag försökte hålla ett så högt tempo som möjligt för att få upp lite värme.

Till slut hade jag kommit så långt att det var det dags att svänga runt och byta håll. Plötsligt värmde solen ansiktet och det kändes helt okej. Väl hemma blev det några ryggövningar på träningsmattan innan en kopp te fick bli belöningen för dagens ansträngning.

Nu är känslan rätt härlig, under filten lyssnar jag till vindens framfart utomhus. Ligger och planerar middagen som dagen till ära blir fisksoppa. Passande mat en blåsig dag där små Nalle Puh-kompisar får akta sig så att de inte blåser bort.

På flaggstången fladdrar vimpeln, eller det som är kvar av den....tycker att jag nyss bytte ut den då den förra såg ungefär likadan ut, men det är visst dags igen. Konstaterar att jag tydligen bor i ett blåshål som sliter hårt på mina vimplar. Kanske lika bra att köpa flera stycken på en gång....

Vimpel med en rastafläta...