söndag 21 februari 2021

Sist jag skrev här hade jag ett begynnande ryggskott som jag behövde ta itu med. Det lyckades rätt väl, jag har klarat av att fungera helt okej och den där rädslan för att nysa eller böja mig lite fel är borta igen. Så skönt, nu gäller samma sak som när det handlar om pandemin...håll i och håll ut....fast jag vet inte om rena händer hjälper ryggen direkt, men att inte slarva med ryggträningen gör nog det.

Att fixa träningen var en utmaning under veckan som gick då det var många timmar som spenderades framför dataskärmen i olika möten. Men jag var noga med att röra mig och sköta mig så mycket som möjligt däremellan, vilket hade effekt tack och lov. 

Efter arbetsveckan började helgen på absolut bästa sätt. Ute vid en grillring där elden sprakade och värmde skönt. Att det dessutom var i sällskap av två mycket goda vänner, varav den ena förutom sällskapet bjöd på god mat gjorde ju inte saken sämre. Med en lätt rökig doft kröp jag ner i sängen när klockan närmade sig midnatt, trött men med energinivån påfylld. Fast efter att ha jobbat med mina studier resten av helgen känner jag mig rätt trött nu...vila ikväll alltså innan det är dags att möta nya utmaningar veckan som kommer.