måndag 7 mars 2016

Vissa dagar känner i alla fall jag mer än någonsin att tiden går väldigt snabbt. Idag är en sån dag. Sudden fyller sjutton åt. Sjutton år!! Hur gick det till?

Nyss var han en liten plutt, nu är han en ung man som bara har ett enda år kvar till myndighetsdagen. Konstigt känns det, väldigt konstigt men samtidigt fantastiskt att just jag har en sån underbar, kärleksfull unge som har gett mig de bästa minnen att se tillbaka på. Som dessutom fortsätter att bygga minnesbanken varje dag som går. Det gör att varje dag är den bästa.

Han blev uppvaktad i morse, precis som vanligt, av en mamma som sjöng för honom och gott fika och paket. Fast det här året blev det bara en present.....men det var något han verkligen ville ha så han blev mer än nöjd. Det vittnade hans leende om.

Nu är det lite som det var när han var yngre och fyllde år, kompisarna har anlänt. Fast skillnaden är att då började vi alltid med att grilla ute innan de lekte. Först ute i snön och sedan inne. Idag riggar de datorer och ställer i ordning där nere för att kunna spela. Lite snö kommer de dock att få smaka på då de ska ut i förrådet och hämta in ett spelbord. För att komma dit behöver de pulsa i snö....av någon anledning är det ingen som skottat vägen dit ut.....

Tårtan som vi ska smaska på senare. 

På bron står äntligen fastlagsriset, färgmatchat såklart!