onsdag 7 januari 2015

Första arbetsdagen är gjord och jag har äntligen slängt mig ner i soffan medan elden flammar i kaminen. Ligger under filten och försöker tänka bort mina värkande knän. Det går väl sådär kan jag säga...men skam den som ger sig. Jag kämpar vidare. 

Anledningen till att jag har sån värk i knäna tror jag har att göra med det faktum att jag plockat bort de sista julsakerna och bytt gardiner. Många turer upp och ner i trappan och klättrande på stolar för att nå sakerna. Men nu är det som sagt vila som gäller.

Arbetsdagen gick snabbt i alla fall, planering och utbildning stod på programmet. Men imorgon blir det på riktigt, för då kommer eleverna igen. Nog för att det var på riktigt idag också men en skola utan elever är så tom och konstig tycker jag. Därför ser jag fram emot att träffa alla igen efter lovet. Nu kör vi igång vårens jobb!

Något jag inte ser fram emot är att kliva upp på morgonen. Det är ytterst sällan det hör till mina favoritsysselsättningar faktiskt. Jag kämpade tappert i morse ska ni veta....
Jag snoozade många gånger....så många att det plötsligt blev panikbråttom.....lyckades nästan komma i tid....jag som aldrig är försenad. Nåja aldrig var kanske att ta i men det händer inte så ofta i alla fall. 

Dessutom hade jag ingen frukost hemma. Eftersom jag har svårt att äta direkt på morgonen är det yoghurt eller fil som gäller under arbetsveckorna....tyvärr hade jag glömt att köpa det. Inser nu att det inte kommer att bli bättre imorgon.....jag har fortfarande glömt att fixa yoghurt.....skit också! 

Nu gäller det att komma ihåg att ta med en macka eller nåt till skolan i morgon annars lär mitt humör inte vara att leka med....





Nu ser det ut som vanligt i fönstren igen.