torsdag 26 mars 2015

Läser precis i nättidningarna att man tror att det var en av piloterna som medvetet kraschade planet i franska Alperna. Vad händer i hjärnan hos en människa som beslutar sig för att med berått mod ta livet av sig själv och 149 andra? Undrar hur länge passagerarna insåg att något var fel? Rädslan som måste ha drabbat dem när de insåg att de snart skulle dö....om de hann förstå det....Plötsligt fick flygrädsla en annan och vidare betydelse..

När man kollar vädret ser det ut som om snön är på väg tillbaka. Södra Sverige verkar ha varit olycksdrabbat på grund av vädret. Fast här har nog de allra flesta kvar dubb- eller vinterdäck på bilen ännu så då slirar man ju inte omkring lika mycket.
Imorgon ska det visst snöa rejält här också....hoppas den nya snön nöter ner det som fortfarande ligger kvar. Sen får gärna plusgraderna komma tillbaka....mer vår åt folket!! I alla fall åt mig....och mina frön som snart ska sås....

Just nu sitter jag och laddar för dagens andra resa till stan. Jag har redan hunnit med en resa då ett fackligt uppdrag stod i fokus och nu ska snart sonen skjutsas ner till sin träning. Fast han verkar ha en ryslig träningsvärk i benen....hur nu det gått till? Kan ju förstås ha att göra med nån träning tidigare i veckan....det lär kännas ikväll i alla fall.

På tal om värk, mitt knä har inte gjort så väldigt ont idag efter gårdagens promenadelände....det är ju positivt!