söndag 27 augusti 2023

Ytterligare en vecka och snart ännu en helg att lägga till handlingarna. Med tanke på hur intensiva arbetsveckorna är så här i början av terminen (misstänker att det kommer att fortsätta så) var det riktigt skönt att vädret har varit grått och småregnigt. Visst, jag har tagit mina promenader som vanligt men dessemellan har jag med gott samvete kollat in filmer och serier, förutom att kolla på friidrotten förstås. 

Efter att ha bäddat rent i sängen i morse bar jag ner tvätten i källaren och klev in i tvättstugan med den. Då möttes jag av amöban som växt sig stor och stark. Oj, som den växt. Insåg att det kanske inte var det mest smarta jag gjorde förra helgen när jag lät den vara i fred. Nåja, nu har jag tagit upp kampen. Även om sannolikheten är liten att jag kommer att vinna idag ska jag i alla fall se till att det blir oavgjort. Det borde jag klara av. 

Medan maskinerna i tvättstugan jobbar tänker jag hitta mig någon film att streama. Allt medan jag funderar på vad jag ska laga till middag av de två laxbitar som tinar i köket just nu. Borde ju vara lagom ansträngande, men just nu har jag ingen inspiration. Dessutom säger min hjärna nej till alla förslag jag har på vad laxen ska bli....småjobbigt! Tur att det är ett tag kvar till dess att det ska lagas till. Innan dess borde vi komma överens, min hjärna och jag. 

Tro vad jag ska laga till?