söndag 20 september 2020

Oj, veckorna går snabbt...det vill jag lova. Inser att det var ett tag sedan jag loggade in här och gjorde en uppdatering. Men idag är det dags igen. 

De senaste veckorna har både jobbet och fritiden varit intensiva. Många roliga uppdrag, skrivande och läsande har stått på programmet. Dessutom har det firats femtioåringar i efterskott och arbetskamrater som bytt arbetsplats. 

Jag har även hunnit med ett besök på hudkliniken i Sundsvall, förhoppningsvis kommer jag så småningom att få en förklaring till alla kliande utslag som inte riktigt vill ge sig. Jag fick i alla fall veta att jag har en hud som frigör histaminer när jag kliar mig...och då kliar det ännu mer...ond cirkel påbörjad. Med ett större antihistaminintag har besvären lindrats något, nu hoppas jag bara att de ska komma på vad som utlöser mina utslag. Det känns i alla fall hoppfullt att utredningen är påbörjad. 

Promenader har förstås hunnits med också, både ensamma men ofta med sällskap. Under de senaste veckornas promenader har löven börjat ändra färg och vädret har definitivt blivit svalare. I morse var det enbart två plusgrader när morgonpromenaden påbörjades. Måste erkänna att jag inte riktigt ser fram emot de kyligare årstider som kommer. Jag som gillar att gå utan sockar, ha shorts på mig och använda sandaler är nog egentligen en sommarflicka.....

Trots de intensiva dagarna och helgerna har jag tagit alla tillfällen i akt till att slappa framför nån bra serie på Netflix, det om något är jag bra på...slappa....tur är väl det när allt annat är intensivt. Nu slappar jag vidare om någon skulle undra vad som står på programmet.

Tulpaner både framför och på bildskärmen.