torsdag 16 februari 2012



Dagens middag är lagad och uppäten...det blev plättar med kokt potatis, bladspenat och lite chiliflakes. Till  det knaperstekt bacon! 
Jag förstår inte var veckorna tar vägen, nu är det bara en arbetsdag kvar den här veckan....sen är det två veckor att arbeta till dess att eleverna får sportlov. Mina elever arbetar på lika bra som vanligt, glatt och positivt! Det gör ju att veckorna går ännu fortare. Just nu skulle jag vilja bromsa tiden bara lite, lite om det gick....
Efter att ha varit lite läxläsningshjälpreda tycker jag att jag kan unna mig att sätta upp foten i högläge en stund så just nu har jag tagit mig en soffpaus.
Funderar som bäst på vad det ska bli för middag idag. Jag tror att jag ska göra potatis och spenatplättar med bacon till. Det är nog inte så bråttom med middag för det gick ner mycket mellis när barnen kom hem från skolan. Det hade varit skidåkning efter lunch idag så det behövdes lite energipåfyllning.
Här hemma växer listan över saker jag skulle behöva göra men inte riktigt orkar med på kvällarna nu när jag jobbar heltid. Men jag försöker blunda för alla måsten så gott jag kan, det viktigaste är väl ändå att vi får mat och har rena kläder att gå i.....Där ligger min ambitionsnivå nu och där får den nog ligga ett tag!