fredag 24 februari 2012

Jag fattar inte riktigt att det är fredag redan. Veckorna går så oerhört fort....i skolan arbetas det på som vanligt. Idag var det mycket fniss och skratt i slutet av dagen då vi arbetade med vårt NTA-tema. Bollar i olika storlekar rullade runt hela klassrummet.  En hade till och med rymt in i en hylla....hur nu det gick till? Kul var det i alla fall....Maken till positiva elever får man i alla fall leta efter....jag är verkligen priviligerad som får vara med dem alla dagar!!!

Efter jobbet åkte jag med mor till Mellansel för att titta på en födelsedagspresent till Sudden, kom plötsligt på att han fyller 13 om lite drygt en vecka......Han önskar en enda sak, så det var den vi åkte och tittade på. Därefter åkte vi direkt till affären så jag fick helghandla....tyvärr glömde jag flera saker men jag får skicka sonen i morgon.

Ikväll blev det grillad kyckling med potatisgratäng till middag. Färdig gratäng men med extra vitlök och parmesanost fick den extra smak. Guacamole som mina vänner i Guatemala gör den. Vitlöksbröd blev det också! Nu ligger jag i soffan och slappar, Sudden spelar skulle jag tro och det känns bara så underbart att det är fredag!