fredag 5 juni 2015

Vädret var otroligt lovande i morse. Solsken, lagom mycket vind. Precis som man vill att det ska vara när det är utflyktsdag. Men vi hann bara komma på plats vid Flärken innan det tog i och blåste så att bebisgungan som finns där nere stod rakt ut. Vita gäss i mängder och färg, papper och annat flög både hit och dit. Mitt i alltihop kom någon liten regnskur också. Molnen höll ett oerhört högt tempo över himlen så sol och regn växlade friskt.

Som tur var fanns det lite småhus som det gick att gömma sig bakom och i. Där satt alla elever med stafflier och gjorde Picassobilder. Otroligt vackra bilder. Vissa skulle jag faktiskt kunna tänka mig att ha på min egen vägg här hemma.

När jag kom hem från jobbet kände jag mig lite trött. Fast förmodligen inte lika trött som sonen. Han som tillsammans med klasskompisar från nian tältade natten som gick.Tack och lov var han inte så trött att han inte orkade laga middag åt oss......

Mellan jobb och middag hade jag i alla fall tillräckligt med energi för att trä klart alla små fina armband. Skön terapi för att rensa hjärnan. Sen njöt jag av kvällen hemma, en lång stund i mitt eget växthus. Där var det oerhört skön. Det är i sanning min oas.