söndag 5 februari 2023

Nu märks det att melodifestivalsäsongen dragit igång. Självklart kollar jag, om jag inte har något annat roligare för mig. Inte gillar jag alltid musiken eller de skämt som dras under programmets gång men det är ändå lite underhållande tycker jag. 
Fast det mest underhållande med melodifestivalen kommer efteråt. Att ta del av allt tyckande, det roar mig, alla som uttrycker att de minsann inte brukar titta men nog vet de hur dåligt det är ändå....det fascinerar mig. Åsikter om kvaliteten på arrangemanget haglar på sociala medier och alla tidningars krönikörer uttrycker tankar om det mesta som har med det hela att göra. Oftast om allt annat än musiken. Det är få som faktiskt recenserar musiken, de finns, men är rätt sällsynta. Fast det innebär att deras inlägg blir desto mer värdefulla, en härlig motvikt mot gnället. En sån person finns i min vänlista på fejan, en härlig motvikt som gör det till en glädje att följa tävlingarna!

Idag var promenaden aningen skönare än tidigare under veckan. Det var inte lika kallt ute så jag blev inte så frostbiten. Fast frusen är jag ändå så nu ligger jag i soffan under värmefilten, kollar skidor och låter tvättmaskinen jobba. Amöban ska besegras, så det så!