söndag 9 september 2018

Den här helgen har bjudit på härligt umgänge, spänning i skogen och nu spänning i soffan framför valvakan.

Fredagskvällen tillbringades med goda vänner där vi åt och drack gott och blandade allvar och skratt till dess att natten kommit på allvar. Med reflexvästen på blev det en promenad hem under en stjärnklar himmel innan sängen omfamnade en trött Katarina efter arbetsveckan. 

Lördagen startade jag med en promenad innan jag gick hem och gjorde ett ryck i gillestugan, nya fönster putsades och blommorna ansades innan de sattes tillbaka på fönsterbrädan. Sedan kollade jag några avsnitt av Lucifer innan jag åkte till Ö-vik för ytterligare en kväll med vänner och ännu mer god mat. Avslutade kvällen med att plocka fram jaktkläder och förbereda mig för en söndag i skogen.

Idag ringde väckaren klockan fyra....trött släpade jag mig ut i skogen, uppför berget och ner på andra sidan. Där satt jag i godan ro i dimman och lyssnade på skogens alla ljud i väntan på älgarna och njöt av tystnaden och lugnet. Älgarna då, jodå, de kom, men var väldigt oartiga....snabbare än jag kan blinka kastade de om och visade enbart rumporna när de drog iväg in i snårskogen igen....nåja....jag tröstar mig med att vi i alla fall har älg i skogen all björnlort till trots. 

Nu ligger jag och halvslöar i soffan framför valvakan, jag tror aldrig att jag har upplevt spänningen så närvarande vid något val som i år. Jag hoppas verkligen att alla röstat med demokratins bästa i åtanke. Inte bjudit in de mörka krafterna i samhället att få ta större plats utan röstat för en ljus framtid där vi inkluderar alla.

May the Force be with us all!!

På tur i skogen!


En och annan stubbe fick agera stol när det var dags att sitta och vänta. 

På spaning i dimman. 

Naturen bjöd på snacks efter vägen. 

En tidig start, strax efter fem var jag på plats för att börja klättringen över berget.