fredag 22 augusti 2014

Åh så nära det var att jag skippade träningen idag trots att jag så sent som i morse ringde och bokade tid hos sjukgymnasten. Orsaken? Jo, jag var långt ifrån färdig med mina förberedelser i klassrummet inför elevernas inträde på måndag. Det ser fint ut, det hann jag fixa, men allt annat jag skulle hinna med den här veckan är ogjort....Att sen nästa vecka rivstartar med möten varenda eftermiddag gör ju inte saken bättre direkt, det betyder att söndagen är räddad. Eller så är det jag som är räddad eftersom jag har söndagen att ta till....

Nåja jag var en duktig flicka som inte skippade träningen, det tycker jag faktiskt. Så nu är jag på gång igen, flera tider bokade på dagar det inte ligger möten inplanerade.

Vad gäller jobbet är jag också på gång trots att jag inte hunnit med allt. Jag har i alla fall hunnit tänka mycket. Nu gäller det bara att omsätta alla tankar i praktiken. Det fixar sig säkert bara eleverna kommer på plats, det är alldeles för tomt utan dem!

Ikväll tänker jag i alla fall inte göra ett dugg mer än att slappa i soffan framför teven. Tyvärr gäller det att se till att komma i säng i tid eftersom sonen har upptaktsmöte på jutsun imorgon förmiddag. Alldeles för tidigt för min smak.....min lördagsförmiddag i sängen med kaffemuggen och tidningen bara tvärdog. Det märks att jag inte varit med och påverkat tiden det är då lika säkert som att mitt knä värker.

Godis, önskar att jag hade godis hemma. Undrar om sonen har nån gömma med nåt jag tycker om? Fast har han det är det förmodligen flera år gammalt, det är så det brukar bli....han äter inte så mycket sött nämligen...han är mer av ett chipsmonster. Men jag ska nog göra ett försök trots allt, jag kan ju ha tur.....