torsdag 6 september 2012

Nu har jag precis slagit mig ner i soffan framför nyheterna. I kväll har vi inte haft några tider att att passa utan jag har kunnat fixa lite smått och gott här hemma. Gått med trimmern, planterat några växter jag har fått, kört några maskiner med smutstvätt, hämtat hem frysvaror till boxen, betalat räkningar och ätit middag förstås.
Därför är det rätt skönt med soffläge nu, dels har jag träningsvärk efter träningen i går. Dessutom har jag riktigt ont i knäet efter sjukgymnastbesöket så därför blir det inget mer jobb idag, bara vila.
Tortellini med pestosås.
Nu när vi har en ny frysbox verkar det som om frysskåpet i källaren håller på att lägga av också....jag har precis frostat av det och på ett ställe har det redan blivit en massa is inuti.....bådar inte gott......tycker inte om!
Men jag får hålla koll, hoppas det håller ett tag till, vill inte ha den utgiften nu också. Det räcker med det som varit redan. Fast det brukar ju vara så att om något går sönder följer mer efter. 

Såg precis på nyheterna om den hemska dödskjutningen i Frankrike där en liten fyraårig flicka legat under sin döda mammas ben i åtta timmar utan att våga ge sig till känna. Undrar om hon någonsin kommer över det traumat? Hela jag ryser...