söndag 2 augusti 2020

Jag överlevde första veckan efter semestern utan problem och nu har även första helgen mellan arbetsveckorna snart klarats av. Det gick rätt bra att arbeta men det tog ett tag att väcka arbetshjärnan igen. 

Tack och lov hade jag i början av sommaren skrivit ner i en tydlig punktlista allt jag hade att ta tag i den första veckan. Utan den hade jag varit totalt borta. 

Innan jag går på semester tror jag alltid att jag ska komma ihåg allt jag tänkt och planerat inför hösten men det verkar som att jag mognat och lärt mig mina begränsningar. Det går visst att lära gamla hundar att sitta ändå...det är jag ett levande bevis på...

Helgen har varit skön, vila ute i härbret och vila här hemma. Morgonens promenad påbörjades i uppehåll men när jag kommit halvvägs och var som längst hemifrån började det naturligtvis regna. Tro för all del inte att jag hade varit så smart att jag hade en regnjacka med...men tänk vilken tur ändå att jag inte är någon sockertopp. 

Väl hemma småfrusen hoppade jag ner i den varma bubbelpoolen till dess att frossan försvann. 

Nu ligger jag och filurar över vad som står på programmet veckan som kommer....jag vet i alla fall att inga möten är inbokade imorgon bitti...alltid en början. 

Goda vinbär och hallon!



Jag har slappat i bubbelpoolen......

...och i hängmattan.