torsdag 3 mars 2011

Det har varit en bra dag idag.

Idag fick jag meddelande från mitt försäkringbolag att jag får taxi till och från jobbet i första hand till och med den 15 april. Hurra!!!! Det innebär att jag kommer att kunna börja jobba precis som planerat efter sportlovet. Nu hoppas jag förstås att jag kommer att kunna köra bil runt det datumet någonstans, så förhoppningsvis behövs inget förlängt intyg för det. Idag kunde jag dessutom för första gången sen skadan sitta i framsätet. Vilken lyx! Dessutom fick jag ersättning för utlägg jag har haft i samband med skadan. De extraslantarna nu när jag har en dyr tandläkarräkning som väntar gör att jag vet precis vilket hål som ska fyllas.......(plats för fniss)!

Alla var friska!!

Åh vad härligt att träffa alla elever idag! Hela klassen var på plats. Längtar till måndag efter lovet när jag får börja arbeta igen. Jag vill att tiden dit går fort även om jag naturligtvis unnar alla elever ett långt skönt lov! Mitt knä känns rätt okej trots att jag har varit på benen ganska många timmar nu. Det blev ett bra test inför jobbstarten!

Den stora blåsdagen

Oj vilkar vindar som svept runt husen i natt...Idag är det som hos Nalle Puh när det blåser som värst. När jag tittar ut väntar jag mig nästan att få se Nasse flyga förbi! Idag ska jag åka till skolan och hälsa på. Det är föräldrafika på eftermiddagen, så det ska bli kul att träffa alla. Efter lovet börjar jag ju jobba igen så det känns också bra att hinna kolla upp lite vad eleverna gjort och var jag ska ta vid vecka 11. Mitt knä känns okej än så länge, få se hur länge det håller i sig!