tisdag 12 april 2011

Fisk

Nu är jag hemma igen med sonen efter hans utvecklingssamtal. Vi var båda vrålhungriga när vi kom hem så nu har vi ätit lite hemgjord blåbärskräm till mellis innan det är dags för middag. Det blir fisk idag, Helenes poolfisk, enkelt och gott.

Eftermiddag

Så var biblioteksjobbet avklarat för idag. Det har varit en trevlig dag, lagom många låntagare för att känna att jag hinner med dem på ett bra sätt. Jag har dessutom fått ordning på beställningarna av färgpennor. Till slut ringde jag upp företaget direkt. Hon skrattade och sa: menar du att du inte vill betala 28 000 för 144 pennor....Återstår att se om det fungerar när jag packar upp varorna! Mitt knä värker däremot, stiften och skrotet i knäet gör sig påmint. Så nu vilar jag en stund, sen ska jag åka tillbaka och ha utvecklingssamtal med min son.

Jobbstart

Tisdag morgon och snart börjar jag jobba. Idag är det biblioteksdag. Jag ska se över beställningarna och fixa med lite annat smått och gott. Försöka få ordning på beställningen av färgpennar är också ett mål för dagen. Sonen önskade en bärsmoothie till frukost så jag fixade en sån till honom med blåbär och banan innan jag åkte hemifrån. En nyttig start på dagen. Jag kanske skulle satsa på nåt sånt också i stället för min ynkliga youghurtskål....Men jag har så svårt att äta frukost. Hoppas att dagen blir bra!