söndag 29 juli 2012

I morgon är det måndag, då måste jag gå och träna igen. Rygg och lår behöver en omgång. Tänk att det är så viktigt med rutiner när det gäller träning. Det känns fort när det blir ett avbrott. Nu har jag inte tränat hos sjukgymnasten på en vecka så det är verkligen dags.


Det är också en del samtal som ska ringas i morgon. Måste till exempel boka tid hos optiker för sonens räkning. Han tycker att han ser sämre igen....det har inte ens gått ett år sen han fick sina glasögon.....Några andra samtal har jag också att ringa. 


Gräset skulle behöva en klippning...men de säger att det ska regna....hoppas de har fel. Fast prognosen brukar ju stämma när det förutspås dåligt väder så hoppet är litet. 


Jag har kollat på en hel del OS idag. Svenska herrarna gjorde det de skulle i handbollen och vann sin match men för övriga svenska deltagare har det inte gått lika bra. Mest synd tycker jag om Sara Sjöström, hennes tårar efter finalen var hjärtslitande. Tur att hon är ung och har framtiden för sig med nya mästerskap att sikta mot. Hoppas hon klarar av att ladda om inför fortsättningen så kommer hon nog att lyckas i nåt av loppen hon har kvar. 
Vilken härlig dag det har varit och fortfarande är. Varmt och skönt och verkligen njutbart utomhus. Jag har växlat mellan att sitta på framsidan av huset och på altanen. Där har jag slappat en stor del av dagen med lite läsning och korsord.

Matlagning har det blivit under de stunder det har varit något från OS som jag ville se. Under de sista milen på linjeloppet i cykel fixade jag paj och köttfärsbiffar med mycket godsaker i. Tyvärr fick Emma punktering så hon blandade sig inte i medaljstriden, men en 6:e plats blev det trots allt!

Och paj blev det ändå. Den kunde vi sen äta ute på altanen, det är vi inte bortskämda med den här sommaren. Men i kväll njöt vi av det! Nu har jag slängt mig ner i soffan för att titta på simning. Snart är det finaldags för Sjöström, det blir spännande.

Färdig köttfärspaj.

Med sallad smakade den gott till middag!