onsdag 21 december 2011

Kvällslugn


Känner mig nöjd för jag har handlat klart inför julen. Mamma skjutsade mig på affären tidigare ikväll, så nu är förråden fyllda. Sen är det ju inte direkt nån panik om nåt är glömt eftersom affärerna är öppna alla dagar. Huset är städat, sängar renbäddade, paket inslagna, jullugnet har helt enkelt infunnit sig!

Just nu sitter jag nere i gillstugan, lyssnar på brasans knastrande, ser på granen i all dess prakt med kulor, ljus och glitter. Vi har nyss ätit ljummen nygrillad kyckling med vitlöksbröd till. Det känns nästan lite helglyxigt trots att det är skola imorgon för Sudden, men det är bara avslutning, sen har han jullov också!

Jag hade tänkt gå (läs åka) till kyrkan i morgon för att lyssna på elevernas sånger och musik men tror att jag kan behöva en lugn morgon med vila. Jag får helt enkelt avvakta till imorgon för att se hur det känns.

Nu fortsätter jag att njuta vid brasans sken.

Nu har tomten varit här och klätt granen.





Trots trötthet har jag hunnit med en hel del idag , men nu är orken slut så nu blir det bara vila resten av dagen.
Började dagen med att äntligen slå in julklapparna, sen lite småfix med allt möjligt, när jag sen gick ner i källaren hade tomten varit här och klätt vår julgran.
Han städar inte efter sig så det var lite barrrigt, därför fick dammsugaren  jobba ett varv runt huset.
Eftersom jag kände mig rätt trött efter det träningspasset var det perfekt med catering idag. Blev bjuden på en god kycklingwok!
Ligger i sängen och morgonmyser efter ännu en natt med dålig sömn. Tur att jag inte behöver vara så skärpt idag. Gårdagen slutade väldigt trevligt med kafferep/ syjunta och mycket surr. Glögg, kaffe, kakor, godis, cheese cake och mycket annat gott! Det blev nästan som en lilllördag fast det var tisdag.

Nu ska sonen gå till skolan alldeles strax, jag ska ta mig upp och äta lite frukost och sen ska jag slå in julklappar, det blev aldrig gjort igår.