lördag 18 oktober 2014

Nu fladdrar fjärilarna i magen vill jag lova. Undrar just hur de som tävlar känner sig.....Tiden är nämligen inne för sonen att gå på mattan och börja tävlingen. Undrar om tidsplanen håller eller om det är försenat. Åh, så jag önskar att det fanns en direktlänk till Nacka så att jag skulle kunna följa det som händer. Men se det har jag inte så det är bara att försöka hitta distraktioner så att jag inte äter upp naglarna, biter sönder kinderna eller river sönder kuddarna i soffan av nervositet......

Hur det än går hoppas jag att de får känna sig nöjda med sitt framträdande, att de gjort allt de kan. Då spelar det ingen roll vilken placering det blir. Deras motstånd den här dagen är väldigt, väldigt hårt.
Funderar denna stilla lördag morgon vad som hände med veckan som gick. När jag tänker tillbaka känns det inte som att det var nån särskilt stressig vecka men ändå har det varit fullt upp precis hela tiden. Mina små bloggarstunder vid datorn har lyst med sin frånvaro. Saknade av mig.

Arbetsveckan tog i alla fall slut halv fem igår, sedan blev det ett besök hos optikern där synen kollades. Inga större förändringar så han föreslog att jag skulle avvakta med nya glas. Det var ju positivt utifrån att det blir billigare för mig, negativt om jag tänker på att jag inte trivs med de bågar jag har nu.....fast det är bara att stå ut....jag lägger inte flera tusenlappar på nya bågar bara för att jag inte är helt nöjd. Dessutom har sonens syn försämrats så han kommer att behöva ett par nya glasögon som komplement till linserna. Just nu får han ont i ögonen när han använder sina glasögon, så hans syn ska också kollas upp i det snaraste.

Sonen sitter i Nacka och äter frukost, idag är det nämligen tävling. En tävling som han verkligen ser fram emot. Det blir spännande att höra hur de står sig i konkurrensen med tanke på den utveckling han och hans duopartner haft den senaste månaden. Fast det är ingen enkel uppgift de har framför sig, inte alls.....Klockan tre är det dags för mig att börja hålla tummar och tår. Gör det ni också, snälla!

Om en stund ska jag ta en promenad till mor och få mig lite förmiddagskaffe. Lite hjälp med att hänga lyktor och byta lampor ska hon få också. Men först lite mer slappande.....