söndag 26 februari 2023

Ytterligare en helg med dagar där solen värmer skönt i ansiktet under promenaden. Det känns som om allt blir lite enklare, livsandarna får sig en extraskjuts. 

Helgen började på bästa sätt med en trevlig kväll med goda vänner. Gott att äta, gott i glasen och samtal om högt och lågt. Vilken start på den här helgen. Under gårdagen tog jag förstås en promenad, tvättade lite och såg på skidåkning från VM. När eftermiddagen övergick till kväll tyckte jag att det var en synnerligen bra tidpunkt att kolla in några avsnitt av en serie jag börjat se. 

Den här dagen startade med att mina stackars hängande blommor fick vatten. Ska bli spännande att se vilka som kommer att överleva och vilka som har fått leva ett torrt liv alldeles för länge. Redan då, tidigt på morgonen, hördes ljudet från de råmande skotrarna som åker förbi nedanför mitt hus, ofta med stopp vid macken för att tanka. Det fick mig att ta på kläder och ta en härlig promenad. Kyligt i luften men så skönt solen värmde kinderna. 

Efter promenaden gick det som en dans att göra annat som måste fixas idag. Dels recept inför deadline av nästa Anundsjö Aktuellt, dels flera andra recept på min hemsida som väntat på slutjusteringar. 

Nu är det gjort och jag ska försöka heja fram våra svenska åkare i skidspåren. Heja, heja!