söndag 27 juni 2021

Vilken härlig midsommarhelg det blev. Sonen hemma, solig utflykt med honom och mamma på midsommarafton. Massor av god mat under helgen, slappande, promenader, diskussioner och samtal om ditten och datten. 

Idag passade jag på att rensa bort ogräs i gruset på framsidan. Det blev fint men mitt knä gillade inte den aktiviteten. Så nu blir det lite vila ett tag för att ontet ska släppa. Inte mig emot, då kan jag ägna mig åt min favoritsysselsättning just nu, att läsa. 

Har precis avslutat en bok som handlar om Kiss som heter Den osminkade sanningen. Den är skriven av Carl Linnaeus och rymmer både succéer och bottennapp. Mycket av det som beskrivs gör att Spotify blir ens bästa vän under läsningen för att lyssna in om det som sägs om låtarna. Vilka minnen läsningen framkallar. 

Jag kommer ihåg när jag 13 år gammal satt i ett tält och lyssnade till Destroyer, och framförallt låten Do you love me?, tillsammans med kompisar. När jag sen tjugo år senare befann mig i Globen under deras återföreningsturné slöts i alla fall min Kiss-cirkel. Nu när läsningen har avslutats kommer mycket av det som spelas på Spotify att vara Kiss ett tag framöver.