lördag 6 februari 2016

Den som leker med väderknappen verkar fortsätta med det. Klart och kallt igår, snöigt på gränsen till regnblandat idag. Ingen ordning alls.

Vad gör då jag denna dag ?

Jag skulle kunna ta reda på tvätt, skotta snö, sköta om blommorna i fönstren eller så följer jag mitt vanliga mönster och struntar i de tråkiga sysslorna. Jag valde förstås att följa mitt vanliga mönster......istället gick det alldeles utmärkt att baka lite semmelbullar. Inte så många så att jag hittar bullar i frysen nästa år (hände med förra årets bullar) utan lagom många så att vi hinner med att äta upp dem innan vi tröttnat på semlor den här gången.

Jag formade små minibullar, tyckte jag. Tanken var att man skulle få äta många varje gång. Men när de väl jäst och gräddats klart var de inte så små längre.....men lätta och fluffiga. Det blir gott att fylla några till eftermiddagsfikat.

Som tur är åker de skidor på teven idag, skönt. Det måste jag ju kolla in så då kan jag ju inte göra något av det tråkiga som väntar. Att åka skidor i soffan är ju så mycket roligare än att skotta snö eller göra något annat.......

Ingen har skottat hos oss.....

Nu blir det semlor! Mums!