fredag 13 februari 2015

Fy skrutt vad trött jag är. Riktigt trött, både i huvudet och kroppen. Det har varit en synnerligen intensiv vecka. Full fart i klassrummet, många utvecklingssamtal, andra möten på eftermiddagar och kvällar, sonens träningar, service av bil, påbörjat instädning av arbetsrum, sjukgymnastbesök och mycket mer.

Besöket hos sjukgymnasten blev lite av en aha-upplevelse faktiskt. Eftersom jag som ni redan hört har varit yr sedan oktober har jag nu äntligen börjat kolla upp det. En av vägarna till att få veta varför var att träffa min sjukgymnast.

Jag började kaxigt säga att jag inte har några problem med min nacke.....när jag gick därifrån nästan en timme senare var jag inte så kaxig längre. Konstaterade krasst att nog har jag problem med nacken allt.....Så nu har jag fått övningar att göra varje dag och om två veckor ska jag träffa henne igen. Att yrseln kan komma från nacken fick jag nog också nästan bekräftat när jag skulle ta på mig tröjan efter behandlingen....då blev jag riktigt, riktigt yr. Men det känns underbart att jag får hjälp, sån toppenhjälp dessutom!! Jag vet ju att det kommer att bli bra, bara jag gör som jag blir tillsagd.

Så förutom att ha ont i alla knän jag har och alla andra leder också så har jag dessutom ont i nacken. Därför är det så underbart skönt att ligga under en varm filt i soffan och bara slappa. Det är vad jag kommer att göra ikväll....förutom att sova....