fredag 3 mars 2017

Jag gissar att alla skid- och skoteråkare är glada nu när det kommit mer snö. Inte bara en dag, utan dag efter dag, natt efter natt....ljudet av traktorer mitt i natten och tidig morgon är något jag har hört vid flera tillfällen. Dessutom misstänker jag att skoterlivet utanför sovrumsfönstret kommer att vara livligare den här helgen nu när det finns lite vitt att åka på. 

Själv är jag ju måttligt road av snön men jag gör mitt bästa för att glädjas med alla andra som njuter av allt det vita. Fast nog drömmer jag om vår igen....det gör jag!

Veckan gick snabbt där jag pendlat mellan mitt gamla jobb och mitt nya. I onsdags var första dagen som rektor på heltid, lätt förvirrad ska jag nu försöka få grepp om både det ena och det andra. Som tur är finns många att fråga runt mig. Det känns tryggt. 

Att konstatera är i alla fall att detta är första gången på trettio år som jag inte har sportlov....fast det känns helt okej. Faktum är att jag ser fram emot att ha en vecka där jag i lugn och ro kan avsluta mitt ena arbete och börja sätta mig in i mitt nya lite mer. 

På tisdag tänker jag dock vara ledig.....då ska vi fira att vår familj hädanefter kommer att bestå av två myndiga personer!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar