fredag 24 april 2015

Att detta har varit en synnerligen arbetsintensiv vecka är ingenting jag behöver fundera på. Att blogga har inte riktigt varit någon prioriterad sysselsättning. Faktum är att jag inte ens lagat mat heller.....Det har blivit middag i stan flera kvällar under veckan och de kvällar vi inte ätit i stan har mamma fixat mat åt oss. Tack och lov....annars hade det blivit magert.

Ikväll behöver jag inte heller laga mat eftersom jag ska bort på middag, snacka om att vara bortskämd.

Sonen är i stan med kompisarna, de ska äta och sen gå på bio. Age of Ultron. Jag är så avundsjuk på dem...jag vill se den igen....och igen.....faktum är att det är en av de bästa filmer jag har sett på ett tag. Mitt Marvelhjärta njöt när jag satt i biosalongen i onsdags och kollade in superhjältarnas kamp mot Ultron. Innan filmen började funderade sonen och jag över vem som skulle dö...för vi förstod att någon inte skulle klara sig...Han hade rätt och jag fel....Den här gången var jag riktigt glad över att ha fel!

Jag tänkte berätta lite om mitt knä också....vi är inte så goda kompisar just nu. Den värk jag fick igår kväll vill jag inte uppleva på länge. Inte gjorde jag något speciellt heller. Faktum är att jag blev så irriterad att jag ritade en sur mun på knäet med en vattenfast tuschpenna....inte för att det gjorde mindre ont utan för att knäet i alla fall såg lite roligare ut.....och roligt är bra.

Tack och lov har det inte varit lika svullet och värkt lika eländigt idag.....hoppas det var en tillfällig svacka.