onsdag 23 februari 2011

Körsång

Nu är jag hemma igen efter att ha sjungit några timmar. Man blir så härligt glad i kroppen efter att ha låtit stämbanden jobba. Det är något alldeles speciellt att sjunga i grupp med andra.
Sonen är nöjd med dagen, först i backen och sen på ju-jutsun. Det är så roligt att han fortfarande tycker att det är så kul fast kompisarna slutar en efter en. Tur att han inte är så beroende av att göra som alla andra hela tiden utan att han går sin egen väg.

Dyrt

Hemma från stan igen med kalla tår och snart ett betydligt tommare bankkonto.....Tandläkarbesöket gick bra men tyvärr hade en bit spruckit bort ur en tand, precis som jag misstänkte. Det innebär att pengarna kommer att flyga  fort framöver...Roligare kan man ha för pengarna men tänderna behövs ju så...Fast jag gruvar mig för bedövningssprutan ungefär lika mycket som inför ryggbedövning....Tycker INTE om! Men, men det är väl bara att bita ihop, fast inte hos tandläkaren....
Att ta körkortsfoto gick däremot både snabbt och smärtfritt, ingen bedövning behövs där. Kortet blev hyfsat dessutom, inte illa. I mitt knä känns det okej idag. Så nu ska jag snart ta och träna lite!

En vecka utan!

Idag har jag varit utan gips en vecka. Med tanke på den korta tiden känns det ändå riktigt bra. Jag ligger lågt med att pressa med så mycket träning nu några dagar. Slalomtrunken är packad, matsäcken fixad, skidorna ihopbundna och havregrynsgröten slinker ner. Ja inte hos mig då, utan hos sonen. Han laddar för slalomdagen i Solberg. Själv laddar jag för att åka till tandläkaren och sen för att ta förbrytarbild till mitt nya körkort....Kan ju vara bra att ha ett giltigt körkort när jag kan köra bil igen!