måndag 19 maj 2014

Idag har det verkligen varit sommarvärme, helt underbart. Dagen började med att jag skjutsade sonen till stan, första praodagen. Redan då kändes det att det skulle bli en underbar dag.

Efter att ha lämnat av sonen åkte jag och tvättade bilen. Den hade fått nåt klet på sig under helgen i Köping. Förmodligen nåt träd som kladdat ner den. Nu är den ren igen, vilket även vårt hus är. I alla fall invändigt, det ska bli härligt att slippa skrapa bort skräpet under fötterna när det är dags att lägga sig....

Huset blir dock skrapat utvändigt nu. Snart är garaget och ena gaveln klar. Det är den vägg som är sämst. Hoppas att regnet håller sig borta så att målaren får fortsätta under veckan. Hans målsättning är att få så mycket som möjligt klart under maj. En målsättning jag gillar.

Min egen målsättning just nu är att hålla kvar lugnet jag har lyckats lägga mig till med under de lediga dagar som varit. Just nu känner jag mig väldigt "tillbakalutad" och kommer knappt ihåg hur man gör när man jobbar.....fast det var väl kanske att ta i....det är klart jag kommer ihåg. Imorgon är det i alla fall dags för bibliotek igen. Då har jag några böcker att lämna tillbaka, jag har hunnit med att läsa en del under helgen. Men som tur är ligger det två till och väntar på att jag ska öppna dem och börja läsa. Det är nog dags nu!