söndag 13 november 2022

Söndag eftermiddag och det är dags att summera veckan som gått. Som vanligt en intensiv arbetsvecka, men rolig och lärorik. När fredagen väl kom var det skönt att slappa i soffan framför några filmer. Igår blev det en promenad, ytterligare film och sen förfest och pub i Kubbe/ Norrflärke. En trevlig energigivande kväll tillsammans med goda vänner. Precis vad som behövdes så här när vi snart är mitt i november. 

Med tanke på gårdagens party var dagens plan att ta nån promenad, tvätta lite och sen inte göra så mycket mer. Döm om min förvåning när jag överraskade mig själv med att putsa alla fönster på utsidan efter promenaden. Låt mig säga att det var välbehövligt. Till slut tycker alltså även jag att fönstren blir för smutsiga. Men det verkar vara en årlig tilldragelse, för det är ganska exakt ett år sen sist.

Men inte nog med att jag putsade utsidan, plötsligt kom energin till puts även på insidan. Hur gick det till? Vad hände liksom?  Jag har ingen förklaring men det känns skönt att veta att jag kan om jag vill. Att jag inte bara är en latmask på helgerna. 

Fast nu är det nog med fixande, nu är det latmasksysslor resten av den här dagen!