söndag 8 mars 2015

Det blev andra chansen framför teven igår trots allt, inte var det många av de låtarna som hade nåt att göra i en final....och de som borde ha kommit till final hamnade utanför.

Funderar på om det inte borde heta sista chansen istället, för det är ju verkligen det. De som åkte ut igår är ju definitivt borta ur leken.

En av låtarna med en textslinga som går "Vi ska ta en groupie" har ju onekligen gett groupien en återfödelse. Fast i en annan mening än den har i min värld. Intressant hur orden får andra betydelser än de hade från början. Inget nytt fenomen i och för sig....det är ju så språk utvecklas....men allvarligt...vi ska ta en groupie?? 

Halvligger i soffan med en mugg kaffe och kollar in årets Vasalopp. De verkar inte ha det så där väldigt roligt i spåren idag. Blött och tungt. Jag avundas inte de som ska ta sig igenom alla milen på skidor. Därför är mitt läge perfekt. 

Längst fram åker Tiger i år. Jag bara väntar på att höra hans karakteristiska boink, boink, boink, när han studsar på svansen, för vem har egentligen sett en Tiger på skidor. Eller hohoho när han busar med övriga åkare. Va? Är det Anders Södergren? Jag som trodde att det var Tiger.....


Jodå, det är sig likt. Södergren är längst fram och drar som han brukar.
Tänk så roligt om han skulle hålla hela vägen.

Boink, boink, boink.