fredag 3 augusti 2012

Eld i braskaminen, OS på teven och en kaffemugg i handen! Ett upplägg som känns helt okej en ruggig dag!


Jaha, idag har någon öppnat kranen där uppe och glömt stänga den, igen. Tycker att det är ett väldigt slarvande med detta. Vilket oerhört slöseri med vattenresurserna, det vet väl alla att man ska vara noga med att stänga kranen så att den inte står och rinner i onödan.

Jag har inte påbörjat något målningsprojekt idag heller, trots regnet. Känner för en kojdag! I går kväll kom mina grannar över, vi käkade ost, kex och surrade. Plötsligt var klockan nästan ett på natten....timmarna bara försvann. Där kunde man verkligen konstatera att har man trevligt går tiden fort. När vi väl surrat klart och jag plockat i diskmaskinen var klockan ännu mer....Därför unnar jag mig en kojdag idag, i alla fall ett tag till.

Såg försöken i simning med Alshammar alldeles nyss. Vilken glädje att se henne simma, hennes ögon fuktiga av glädjetårar där hon låg i vattnet efter loppet när hon märkte att det gick vägen. Hoppas verkligen att det håller ända fram. Hon är värd det. Roligt att Sjöström gick till semi också trots att hon höll på att missa omstarten.

Undrar just hur vädret är nere i stan, är det så här bådar det inte gott för de som ska ut och tälta idag. Men det hinner ju ändra sig....