lördag 7 mars 2015

Kvällen är här och jag tror att husets sextonåring är nöjd med hur dagen blev. En lugn dag med lite paketöppning, fika och god mat. En promenad hann vi också med, men den blev inte så lång för plötsligt började det regna, ganska intensivt. Med fleecetröja och ullrock hade vi inte de bästa kläderna för det vädret, därför drog vi oss hemåt. Lite luft hann vi dock få.

Mitt på hållet invigde sonen den nya bastustävan han fick i ett paket. I övriga paket hittade han några böcker, en skön tröja, och presentkort till en första utbildningskväll på körskolan. Mormor kom också med paket förstås!

Eftersom han inte önskat någonting speciellt i present fick jag klura lite innan jag kom på vad jag skulle köpa till honom. Men när han öppnade paketen såg han ut som att han fått precis det han ville ha. Vilken tur! 

Önskemiddagen, kalvschnitzel, lagade mormor till. Fast hemma hos oss, med kött från vår frys. Det blev ju nästan som födelsedag för mig också eftersom jag inte behövde laga maten.....ibland har man tur. 

Nu fortsätter nog kvällen i samma makliga tempo, just nu kollar jag in friidrotten på teven. Sen kanske det blir en andra chans.....om inget annat dyker upp. Man kan ju alltid hoppas att sonen vill kolla på nån film med mamman istället....

Det har i alla fall varit en riktigt ljus och varm dag!

Tända ljus.
Eld i braskaminen.
Födelsedagsfrukost och paket.
En ny stäva och skopa till bastun.
Tårtan är klar, paketen är inslagna. Nu ska jag bara fixa till lite födelsedagsfrukost sedan är det dags att väcka sonen. Vi ska fira sextonårsdag hela dagen!