onsdag 25 mars 2015

Precis som så många andra åt vi våfflor idag, gjorda enligt min mormors recept. Med god smultrongrädde till. De rårörda smultronen hittade jag i frysen. Snacka om att det plötsligt blev lite sommar i mars.

Medan vi streamade hem det senaste avsnittet av Agents of Shield från USA smaskade vi i oss lite fruktsallad. Något jag verkligen behövde, både det vi fick äta och tevetittandet. Jag tyckte nämligen lite synd om mig själv....dels värkte mitt knä nåt alldeles infernaliskt ( och gör det fortfarande) efter en kvällspromenad, dels har jag nageltrång i en dum tå...därför satt det bra med lite kvalitetstid och goätande i soffan. 

Märkligt egentligen hur något som kan kännas så positivt (promenad och motion) plötsligt kan bli negativt (det gör ont!). Fast det är väl inte negativt egentligen...ont nu borde ju göra att det blir mindre ont sen...eller?

Dessutom var fruktsalladen god och avsnittet spännande. Men oj så många frågetecken som hopas. De nya som dök upp och säger att de är de riktiga Shield, är de onda eller goda? Är Coulson den han säger att han är och vad har han för agenda egentligen? Vad ska Ward hitta på? Och hur ska Skye klara sin isolering?

Längtar till nästa vecka när avsnitt 15 av säsong två visas i USA så att vi kan streama hem det....
Honungsmelon, blodapelsin, banan och passionsfrukt.